Tema comuna

Cum se intalnesc doua fire de iarba? Le uneste vantul cu o adiere firava sau le face sa se imbratiseze si sa se protejeze reciproc cu puterea sa turbata, dezlantuita. Vantul cu ura lui sadeste dragostea intre doua fire de iarba.

Ce uneste doua flori aflate la sute de metri distanta? Sa fie albina care culege constiincioasa polenul sau privirea binevoitoare a unui trecator care le admira frumusetea si le observa asemanarea? Sau poate mana care le culege si le pune alaturi intr-o glastra pentru a-si petrece impreuna ultimele sclipiri ale frumusetii lor efemere.

Ce leaga cerul de pamant? Sunt legate de ploaie, de acele picaturi subtiri si nastrusnice care isi primesc viata in nori si moartea in pamant, o data cu ele zdrobindu-se si mesajul adus de sus.

Cine spune ca Soarele si Luna sunt condamnati la despartire eterna? Ei sunt impreuna noaptea cand Soarele invaluie Luna in razele sale luminoase, ca niste brate ce scanteie de pasiune.

Dar oamenii, oamenii cum ajung sa se intalneasca, cine ii uneste, ce ii leaga? Oamenii se intalnesc datorita vantului puternic, care ii face sa se refugieze in aceeasi cafenea si care se deghizeaza in primul subiect comun de discutie. Oamenii sunt legati de albina care inteapa pe unul dintre ei, si provoaca strainul potrivit sa ii sara in ajutor. Oamenii sunt uniti de privirea unui prieten care considera ca ar arata frumos in aceeasi „glastra”. Oamenii sunt adusi impreuna de ploaia care, biciuind incet trasaturile unei fetze, provoaca o mana sa indeparteze cu gentilete o picatura ca de lacrima si sa simta in aceasta prima atingere pielea frageda tremurand delicios de imperceptibil sub degetele sale din cauza batailor intensificate ale inimii. Oamenii sunt adusi unul in bratele celuilalt de noapte, care le protejeaza taina, care le este partasa la secret, care le ofera coroana de mister si lucirile de magie…

   

Reclame

5 răspunsuri to “Tema comuna”

 1. g1b2i3 Says:

  Ce frumos ,cata sensibilitate,cata emotie ,ce mult mi-as dori sa fie asa ,chiar crezi in cele spuse de tine?Eu nu te cred,stiu doar ca tot ce spui e o poveste,o poveste frumoasa intradevar,dar o poveste nu e viata reala,uneori nu mai vrei sa crezi in povesti,nu mai vrei sa visezi cu ochii deschisi.Iti doresti sa traiesti povestea,iti doresti ca visul sa ti se indeplineasca.Sa fie ceva imposibil?

 2. promulgation Says:

  Promulgation says : I absolutely agree with this !

 3. Pinky Says:

  sweetheart, you SERIOUSLY need to get laid :))

 4. Emme Says:

  off topic : doresti un link exchange? multumesc!

 5. jenelleheath40870 Says:

  Hi wife’s name is Polly Lau. David Nilsson owns a home in Redcliffe, QLD Australia with Polly Lau. Google her name and you will see her website. Click http://s.intmainreturn0.com/oopf09160

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: