Eu si voi : Noi

Inspirata de persoane cu capul pe umeri si cu fruntea incretita am decis, mai in joaca mai in serios, sa imi fac si eu un blog. Nu stiu daca o sa ma tin de el sau daca o sa il abandonez, oricum o sa fie o experienta cel putin interesanta si noua si nu vad de ce sa as lasa-o sa treaca pe langa mine,asa cum am facut cu altele,  mai ales ca simt ca am anumite idei de expus si viata de zi cu zi este un izvor nesecat de observatii si revelatii, trebuie doar sa iti tii  ochii, mintea si inima deschise. 

Blogul iti ofera oportunitatea sa fii putin jurnalist, putin filozof si sa lasi putin sau mai mult din tine in vazul celorlalti, dandu-le posibilitatea sa te conteste, sa se revolte sau sa te aprobe si sa te sustina. Este pana la urma un mod de comunicare cu sinele si cu ceilalti, este eul reflectat in oglinzile gandirii altora si mai ales eul descoperindu-se in propria-i oglinda.

 Cu aceste ganduri pornesc la drum, bine ati venit !

2 răspunsuri to “Eu si voi : Noi”

  1. regele Says:

    uelcam :)))
    ti-as comenta si celalat post, dar ma abtin momentan…poate mai pe seara, acum caut dovezi 😉

  2. g1b2i3 Says:

    Cum se face ca te-am intalnit dupa asa mult timp de cand ai plecat?poate ca nu mai treci pe aici,totusi vreau sa-ti transmit un mesaj.Nu stiu cine esti,insa am o banuiala.Tu esti eu,tu esti eul meu din celalat univers;atunci si eu sunt eul tau.noi doua suntem aceeasi ,nu conteaza numele.nu conteaza varsta,aspectul,nici nu trebuie sa ne vedem vreodata,

Lasă un comentariu